GJEODEZI1 GJEODEZI2 GJEODEZI3 _MG_39714 _MG_39735 GJEODEZI6 GJEODEZI7 GJEODEZI8 GJEODEZI9 GJEODEZI10 GJEODEZI11 GJEODEZI12 GJEODEZI13 GJEODEZI14 GJEODEZI15 GJEODEZI16 GJEODEZI17 GJEODEZI18 GJEODEZI19 GJEODEZI20 GJEODEZI21 GJEODEZI22 GJEODEZI23
image carousel by WOWSlider.com v7.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profili – teknik i gjeodezise

Kabineti i gjeodezise disponon me:
-Klase per mesim frontal dhe klase te madhe per zbatim te mesimit praktik
-Rrjet poligonal dhe linjor te stabilizuar ne oborrin e shkolles, i cili sherben si baze per zbatimin e matjeve
-Instrumente gjeodezik nga te gjitha llojet, konstruksione te vjetra dhe te reja
-Mjete per hartim te detajit si dhe planimetra te thjeshte dhe dixhital

Nese deshiron te behesh preciz behu gjeodet.

Pas Mbarimit te shkolles gjeodezike nxenesit te pergaditur per:
Zbatimin e puneve gjeodezike nga gjeodezija e ulet, gjeodezija e aplikuar dhe nje pjese nga fotogrametrija.