Kuzhina1 Kuzhina2 Kuzhina3 IMG_20140519_0053154 Kuzhina5 Kuzhina6 Restoranti7 Restoranti8 Restoranti9 Konvikti10 Konvikti11 Dhomat12 Dhomat13 Dhomat14 Banjo15 Banjo16 Banjo17 Banjo18
image carousel by WOWSlider.com v7.0

Konvikti  i nxenezve “Vëllezerit Miladinov “ – Struge

Text Box: Konvikti i nxenezve “Vellezerit Miladinov” ndodhet ne Oborrin e shkolave te mesme, gjimnazit  “ Ibraim Temo” dhe shkolles profesionale “Niko Nestor” – ne qytetin piktoreske te Struges.  Kapaciteti i pranimit te nxenesve ne kete objekt shkollor eshte prej 140 shtreter, i ndare ne tre kate , me kuzhine te persosur me personel professional qe i ploteson te gjitha kushtet per strehim te nxenesve.  Konvikti jone ne stinen e veres , pra pas mbarimit te mesimit te viti shkollor ofron edhe DHOMA per vizitoret e ndryshem qofshin ato per shetitjen e nxenesve ose te klubeve te ndryshme sportive, me çmim te volitshem.

 

 

Numrat e kontaktit:

Tel.  046 - 781803

Fax. 046 – 781803

Mob.070 - 394741