NDERTIMTARI E LARTE1 NDERTIMTARI E LARTE2 NDERTIMTARI E LARTE3 NDERTIMTARI E LARTE4 NDERTIMTARI E LARTE5 NDERTIMTARI E LARTE6 NDERTIMTARI E LARTE7 NDERTIMTARI E LARTE8 NDERTIMTARI E LARTE9 NDERTIMTARI E LARTE10
image carousel by WOWSlider.com v7.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DREJTIMI NDERTIMTARI-GJEODEZI

Profili – teknik i arkitektures

Enderroni per shtepine tuaj te ardhshme dhe si do te duket ajo?
Se fundi, si te enderroni dhe si t’i realizoni enderrat tuaja?
Kjo studiohet tek ne ne drejtimin ndertimtari – gjeodezi profili arkitekture.

Ne suazat e drejtimit arsimohen dhe aftesohen keto profile :
-Teknik i arkitektures
-Teknik i ndertimtarise se ulet

SH.M.K. “Niko Nestor” – Struge per nevojat e drejtimit te ndertimtarise bashkepunon me me shume organizata dhe ndermarrje ndertimore si qe jane:
-Sh.A. “Ilinden” – Struge
-“Makedonija pat” – Struge
-CHE “Gllobocica” – Struge
-“KNAUF” – Diber

Drejtimi i ndertimtarise dhe i gjeodezise ne shkollen tone eshte njeri nga drejtimet me tradite me te gjate dhe me atraktiv jo vetem per nxenesit e rrethit te Struges por edhe jashte saj, ashtu qe shnderrohet ne qender arsimore regjionale te ndertimtarise.