11 22 33 44 55 66
image carousel by WOWSlider.com v7.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DREJTIMI TEKSTIL – KONFEKSIONER
Teknik i konfeksionit

Nxenesit aftesohet :
Pergatitjen dhe organizimin e procesit teknologjik ne industrine e tekstilit per punimin e veshjes
Udheheqjen dhe mbikqyrjen e prodhimit
Punesimin e tyre ne te ardhmen ne industrine e tekstilit
Shkollimin e tyre te metejshem ne te ardhmen
Perdorimin dhe mirembajtjen e makinave dhe te stabilimenteve
Punimin ne menyre te pavarur te veshjes
Shprehje estetike
Realizimin e ecurive te reja te modes te ne dhe ne bote
Lidhjen e mesimit teorik ne punen praktike
Nxenesit mesojne:
Te behen kreatore te modes
Te realizojne njohurit e tyre per moden ne vepra te pergatisin modele per revyte e modes
Te pergatisin kolekcione  sezonale te modes
Te marrin pjese ne panagjyre duke i prezantuar modelet e tyre
Te fillojne biznesin e tyre
Te bashkepunojne me ndermarjet e tekstilit nga rajoni

SHFRYTEZOJE TALENTIN TEND, BEHU MODELUES