PROJEKTE SHKOLLORE

Projekti Leonardo Da Vinci—Tenerife-Spanje

Download prezentimin Tenerife-Spanje

Analize krahasuese te sistemit arsimor Spanje-Maqedoni

Per shtypin

Download ne kornizat e projektit

Leonardo Da Vinci—Angli

....................................

Projekti ERAZMUS + :

„lighten up the life velenje slovenia by erasmus+ sou niko nestor struga“ -2017

..

Perpiloi: Kabineti Elektroteknikes

Projekti ERAZMUS + :

„lighten up the life velenje slovenia by erasmus+ sou niko nestor struga“ -2018.Shperndarja e mirnjohjeve

.

Perpiloi: Kabineti Elektroteknikes

MASSUM-EKONOMI 2018

.Me 20 .04.2018 ne Shkup morrem pjese ne garat e MASSUM-it projekt i USAIDIT  me kategorine "Interviste per pune " me nxenesen Medina Mejdinoska -nxenese e drejtimit te ekonomise viti IV te pregatitur nga profmentor Engjellushe Rizvani .Fituam vendin e dyte me cmim interviste me e mire per pune  gje qe na ben shume krenare si shkolle profesinale dhe me cka do te nxisim dhe inkurajojme te rinjte ne aftesite e tyre lidere per realizim te nje karriere te suksesshme .

Poashtu morrem pjese edhe ne kategorine "plan marketingu" me prof mentor gerta Ismaili dhe nxenesit  :Ezana Aliu ,Alma Alimi  dhe Fatih Hoxha  dhe arritem te shenojme vendin e trete me cmim Plan me i mire i marketingut,

Perpiloi: Kabineti Ekonomise

MASSUM-TEKSTIL 2018

Në kuadër të organizimit nga MASSUM, projekt i USAID, morën pjesë edhe nxënësit e drejtimit të Tekstilit dhe lëkurës në kategorinë "Sfilatë mode".Krijimet e nxënëseve Amira Jaja dhe Bjonda Hani u realizuan nga grupi i punës së nxënësve të drejtimit në fjalë, nga ideja në letër, në realizim të mrekullueshëm, ku gërshetimi i modernes me tradicionalen la një përshtypje të veçantë në këtë eveniment, duke u cilësuar edhe Sfilata më e mirë e modës.

Në këtë organizim shprehet edhe bashkëpunimi ndërmjet nxënësve nga etnitete të ndryshme, sepse sfilata në fjalë, shprehu detaje nga veshja popullore e disa etniteteve në Maqedoni.

Ky ishte një rast i mirë për shoqërimin e mirë të nxënësve, argëtimin e tyre por edhe përjetimin e emocioneve të garës. Vajzat e paraqitjes së sfilatës, patën mundësi të krijojnë kontakte me "Shtëpi mode" për kontrata pune në të ardhmen.

Perpiloi: Kabineti Tekstilit

BIÇIKLETAT NE VEPRIM 2018

.

Perpiloi: Kabineti i Sportit dhe Aktiviteteve Sportive

Ekipi i Basketbollit 2018

Perpiloi: Kabineti i Sportit dhe Aktiviteteve Sportive

Ne daten 14.05.2018 u organizuan garat per dhenjen e ndihmes se shpejte, nga Kryqi i Kuqe - Struge. Nxenesit e vitit te III fituan vendin e pare.

 

Header

Content

Dita e hapur ne shkollen tone me 23.05.2018

 
     

 

Header

Content

Content

SH.M.K NIKO NESTOR-STRUGE