Dita Botërore e SIDA-s.

Dita Botërore e SIDA-s.

Dita Botërore e SIDA-s. Në prezantim nxënësit ndoqën një film të shkurtër dhe më pas një prezantim për HIV-in dhe…

Read more
Erasmus+ projekti

Erasmus+ projekti

Në datë 30.11.2021 në ambientet e SH.M.K “Niko Nestor”- Strugë u mbajt shpërndarja e projektit Erasmus + "Aftësitë për nesër".…

Read more
Prehu ne paqe Radovan Kukoski

Prehu ne paqe Radovan Kukoski

Me pikëllim ndajmë lajmin e vdekjes të papritur të kolegut tonë Radovan Kukovski.Gjithmonë i përkushtuar në punë,i afërt me kolegët…

Read more
Aktivitete jashtëmësimore

Aktivitete jashtëmësimore

Nxënësit tonë,krenaria jonë! Një falemnderim modest dhe një inkurajim për pjesmarrje të mëtejshme në aktivitet jashtëmësimore.

Read more
takim pune me perfaqsues të këshillit të europes

takim pune me perfaqsues të këshillit të europes

Sot në ambientet e shkollës së mesme Niko Nestornë Strugë patëm një takim pune me një ekip anëtarësh të Këshillit…

Read more

Drejtime që shkolla jonë i ofron

Drejtimi ekonomi, drejtësi dhe tregëti

Drejtimi ndërtimtari-gjeodezi

Drejtimi shëndetësor

Drejtimi kimi-teknologji

Drejtimi i tekstilit dhe lëkurës

Drejtimi elektroteknik

Drejtimi i hotelierisë

Niko Nestori me numra

7

GJITHSEJ DREJTIME

1300

GJITHËSEJ NXËNËS

314

GJITHËSEJ MATURANTË 2020

133

GJITHËSEJ ARSIMTARË

Çfarë thonë njerëzit për shkollën

Si shprehen njerëzit për shkollën.

Abonohu në Newsletter-in tonë