Американските катчиња

Американските катчиња и оваа година го организираа традиционалниот Skopje Mini Maker Faire – Саем на иновации, на 27-ми септември, во преддворјето на Младински културен центар во Скопје. Ученици и професорката Билјана Наумоска од нашето училиште беа дел од оваа изложба

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *