„Водата е живот, водата е здравје“

Денеска во нашето училиште, учениците од струката прехрамбен техничар, со скромна организација, но со големо значење го одбележаа Меѓународниот ден на храната 16 Октомври, под мотото „Водата е живот, водата е здравје“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *