Вториот државен натпревар за хемиско технолошки!

На Вториот државен натпревар за хемиско технолошки училишта во организација на здружението “Дијаграм” кој се одржа на ден 15.12.2023год. во нашето училиште,учениците од хемиско-технолошка струка учествуваа во сите 4 категории и ги освоија следните награди:
III место Експеримент по хемија Елеонора Кајмакоска,ментор Марина Ложанкоска;
III место Презентација- Христиана Хиохи,ментор Кристина Маркоска Моневска;
III место Изработка на готов производ- Климентина Сарафиноска,ментор Кристина Голабоска.
Честитки до учениците и професорите и им посакуваме понатамошни успеси.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *