Голема благодарност до младите активисти од Холандија!
Голема благодарност до младите активисти од Холандија, активистката Шефкије Аласани и нашиот професор Ндерим Положани кои преку донација на опрема, помогнаа на кабинетот од здравствена струка.
Продолжуваме понатаму со нашата соработка !

05/06/2024
Next Post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *