,,Да размислуваме порано за вистинскиот избор’’

На ден 09.11.2023 година во нашето училиште се одржа предавање во предавање во паралелките од завршните години на тема ,,Да размислуваме порано за вистинскиот избор’’. Предавањето го одржа Проф. д-р Љупчо Кеверски од Педагошкиот факултет од Битола.
На предавањето се разви добра дискусија околу размислувањата за понатамошниот избор на образование.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *