Државниот натпревар по биологија!
На Државниот натпревар по биологија🧫👩‍🔬 кој се одржа на 18.5.2024 на Природно математички факултет под менторство на проф.Нела Најдоска Василевска учениците од нашето училиште ги постигнаа следните резултати🏆:
Добрила Наумоска – пофалница
Јована Велјановска-3та награда🥉
Матеа Кицеска-3та награда🥉
Искрени честитки за постигнатите резултати

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *