ИЗЛОЖБА НА ПРОЕКТНИ ЗАДАЧИ 2024
IV-1 АРХИТЕКТУРА
Целокупниов ангажман околу поставувањето и изработката цртежите се дело на учениците и професорите од КАБИНЕТОТ ЗА АРХИТЕКТУРА!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *