Запиши се во средно училиште во 4 чекори!

Запиши се во средно училиште во 4 чекори!

 Кликни го линкот кој води до онлајн апликацијатаhttps://e-uslugi.mon.gov.mk Пополни ги потребните податоци и прикачи ги потребните документи Притисни аплицирај Испечати ја потврдата која…

Read more
Отворен ден во СОУ” Нико Нестор”-Струга!

Отворен ден во СОУ” Нико Нестор”-Струга!

Ден полн со креативност, позитивна енергија, разноликост. Училишни штандови богати со искуство, вештини, знаење, најдобри проекти и вложена љубов. Драги…

Read more
Еколошка акција во кругот на нашето училиште

Еколошка акција во кругот на нашето училиште

Еколошка акција во кругот на нашето училиште, на која доброволно се пријавија ученици од сите класови.Да ја подигнеме јавната свест…

Read more
3 претставници од СОУ “Нико Нестор” – Струга учествуваа на обука на тема ” Lidership, educational quality and inovation” во Малта

3 претставници од СОУ “Нико Нестор” – Струга учествуваа на обука на тема ” Lidership, educational quality and inovation” во Малта

Во рамките на Eразмус+ проектот "Знаење за иднината" ( Knowledge for the future), поддржан од Нацоналната агенција за европски образовни…

Read more
Да се потрудиме за ретките да се зборува!Сами сме ретки, заедно сме силни!

Да се потрудиме за ретките да се зборува!Сами сме ретки, заедно сме силни!

Незнаењето е поблиску до вистината отколку предрасудите! Да ги срушиме предрасудите и да дадеме поддршка на лицата со ретки болести!СОУ…

Read more