Нико Нестор го посети американското катче

Економскиот службеник Рајан Милер и економскиот асистент Розита Мреношки во U.S. Embassy North Macedonia го посетија катчето за да разговараат со младите луѓе на тема Животна средина и заштита на животната средина. Нелегалното сеча, нерегулирано риболов и загадување – беа некои од прашањата што студентите ги најдоа релативно на нашата заедница. Влијанието на врсниците и образованието исто така се дискутираше како активности што секој може да ги презема на дневна основа за да се справи со овој општествен проблем.
Благодарние на професорот Недерим Положани и студентите од средното училиште Niko Nestor за нивната посета и учество.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *