Образовно рандеву Радовиш 10.05.2024
На образовното рандеву, нашето училиште учествуваше во неколку категории: јавно говорење,најдобра поетска творба, маркетинг план и најдобар штанд
Shkolla jonë në Randevunë arsimore mori pjesë në disa kategori, siç janë: fjalim publik, poezia më e mirë, plan marketingu dhe shtandi më i mirë.
Категорија “Маркетинг план” под менторство на Афердита Калиќи со учениците Алда Ибраими и Алдина Ибраими, освоија прво место🥇

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *