Општински натпревар биологија!
🧬🦠🔬Општински натпревар биологија
🥉Наумоска Добрила ( lll-17) втора награда
🥈Кицеска Матеја (ll-17) втора награда
🥈Велјаноска Јована (ll-17) втора награда
🥉Малеска Маја ( lll-17) трета награда
🥉Клењоски Илмијан (llI-17) трета награда
Ќосеска Милена пофалница
Општинскиот натпревар се одржа на 26.01.2024 онлајн на платформата Class Marker
Сите ученици се пласираа на регионален натпревар
👩‍🏫Ментор: проф. Нела Најдоска Василевска на учениците им посакуваме многу успех!!!🏆🥇

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *