Учениците од Нико Нестор со своите изработки испраќаат порака за грижа за менталнто здравје и во новата 2024 година!
Да знаете дека сте пример за некого, може да ви биде најголема инспирација. Од денес, стремете се да станете пример за другите.
Давајте насмевки, бидете среќни, бидете добри кон себе и другите. Учениците од Нико Нестор со своите изработки испраќаат порака за грижа за менталнто здравје и во новата 2024 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *