Учење преку работа кај работодавач!
Предмет: Учење преку работа кај работодавач
Професори: Наталија Лазороска Калајџиеска; Александар Дејкоски
Изработка на макета за едносемеен станбен објект за различен број на членови и нивно урбано групирање помеѓу две улици на денивелиран терен

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *