The Blog

Нико Нестор, херој во неговото време. Инспирација за нас да веруваме, да создаваме и да бидеме подобри и поуспешни. Нека ни е честит Патрониот празник. Ден кога уште еднаш си потврдуваме колку ни значи да сме дел од СОУ,, Нико Нестор,,- Струга и неговата мисија да создава успешни и образовани млади личности.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website