ноември

На 30.11.2021 во просториите на СОУ "Нико Нестор " Струга се одржа дисеминација на Еразмус+ проектот: Вештини за утре ( Skills for tomorrow). Дисеминацијата на стекнатите вештини и знаења ја вршеа учениците учесници во ...
Денес во просториите на СОУ Нико Нестор Струга имавме работен состанок со тим на членови на Советот на Европа претставуван од советничката г.Агнес Вон Маравич. Главната тема на состанокот беше мултиетничката функционалност во нашето училиште, ...
Во рамките на Eразмус+ проектот "Вештини за утре", поддржан од Нацоналната агенција за европски образовни програми и мобилност, клучна акција 1- мобилност на ученици во стручно образование и обука, во период од 21.9.2021 до ...