работен состанок со претставници на сОветот на европа

Денес во просториите на СОУ Нико Нестор Струга имавме работен состанок со тим на членови на Советот на Европа претставуван од советничката г.Агнес Вон Маравич.

Главната тема на состанокот беше мултиетничката функционалност во нашето училиште, а воедно поразговаравме и за новиот модел на образованието во нашето училиште.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top