Почивај во мир Радован Кукоски

Со неверување ја примивме веста за ненадејната смрт на нашиот колега Радован Кукоски. Постојано посветен на работата, секогаш близок со колегите и учениците, секогаш полн со енергија и ведрина.Имаше разбирање за сите. Колега кој го сакаше животот и му се радуваше на истиот.Позитивниот дух го следеше секогаш и го пренесуваше на сите околу него.Исклучително посветен на својата професија и на својата струка.Несебично се залагаше за успешно спроведување на своите и активностите на струката.Нашиот колега Раде повеќе го нема, но секогаш ќе остане во нашите мисли и сеќавања.Бог да го прости!Сочуство до семејството.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top