Светски ден на борба против сидата.

Светски ден на борба против сидата. На презентацијата учениците проследија краток филм а потоа и презентација за ХИВ и СИДА.На крајот следеше дискусија и прашања од присутните ученици

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top