Да се потрудиме за ретките да се зборува!Сами сме ретки, заедно сме силни!

Незнаењето е поблиску до вистината отколку предрасудите! Да ги срушиме предрасудите и да дадеме поддршка на лицата со ретки болести!СОУ “Нико Нестор”- Струга, повторно во поддршка! Да се потрудиме за ретките да се зборува!Сами сме ретки, заедно сме силни!

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top