Еколошка акција во кругот на нашето училиште

Еколошка акција во кругот на нашето училиште, на која доброволно се пријавија ученици од сите класови.Да ја подигнеме јавната свест за чување на околината и да бидеме пример за сите 👏👏

102You, Svetlana Gjuroska, Arijana Hoxha and 99 others7 Comments2 SharesLikeCommentShare

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top