Запиши се во средно училиште во 4 чекори!

✅ Кликни го линкот кој води до онлајн апликацијата
➡️https://e-uslugi.mon.gov.mk
✅ Пополни ги потребните податоци и прикачи ги потребните документи
✅ Притисни аплицирај
✅ Испечати ја потврдата која треба да ја приложиш во одбраното училиште

Новата и единствена платформа за електронско запишување ученици во средните училишта овозможува едноставни и брзи уписи.
📢 Првото пријавување на учениците ќе се врши на 14.06.2022 до 24.00 часот и на 15.06.2022 година до 15:00 часот

*Овој производ е подготвен во рамки на проектот „Дигитални услуги во сектор образование – фаза 2“, финансиран од Владата на Обединетото Кралство, со поддршка на Британската амбасада во Скопје. Мислењата и ставовите наведени во оваа содржина не ги одразува секогаш мислењата и ставовите на Британската Влада.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top