The Blog

⭐Ден полн со креативност, позитивна енергија, разноликост. Училишни штандови богати со искуство, вештини, знаење, најдобри проекти и вложена љубов. Драги полуматуранти, она што денес го видовте е само дел од нашите успешни училишни практики. Ве очекуваме од септември и се надеваме на уште поуспешна година.Голема благодарност до министерот Јетон Шаќири и неговиот тим, кои не удостоиjа со своето присуство.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website