The Blog

Пристојни, дисциплинирани, полни со позитивна енергија, учениците на Нико Нестор го освоија 3то место на турнирот во рагби организиран во Струга против гостинските екипи кои дојдоа подготвени😍 Иако првпат се сретнаа со овој спорт, учениците покажаа дека се многу талентирани и полни со потенцијал и енергија.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website