ДЕН НА ДИЈАБЕТ

ДЕН НА ДИЈАБЕТ 14.11.2022 Учениците од средното општинско училиште “НИКО НЕСТОР”од Струга го одбележаа денот на дијабет под менторство на активот од здравствена струка. Мереа шеќер,даваа совети за негово регулирање.Се делеа флаери од здравствено воспитен карактер. Сакаме да изразиме голема благодарност до спонзорите од Виталиа.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top