Второ пријавување

Второ пријавување на учениците ќе се врши на 27ми јуни до 24 часот и на 29ти јуни до 10:00 часот. Доставување на потребната документација до училиштата е на 29ти јуни од 15 до 19 часот и на 30ти јуни од 07 до 19 часот

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top