Хидробиолошкиот Институт

Денес во рамките на проектот Искуствено учење ученици од прва и втора година го посетија Хидробиолошкиот институт каде се запознаа со различни живеалишта и нивни жители.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top