Објава!

Утре 01.09.2023 претпладне од 07:30 часот на настава започнуваат следните струки:
 -Македонска настава
 -Архитектонски техничар
 -Геодетски техничар
 – Електротехничар за КТА
 -Хемиско лабораториски техничар
 -Прехрамен техничар
Попладневна смена 10:30 часот следните струки:
 -Македонска настава
 -Техничар за изработка на облека
 -Економски техничар
 -Гинеколошко акушерска струка
Ви посакуваме успешна учебна година!

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to Top