Bо Прилеп се одржа регионален натпревар од хемиско-технолошка

На ден 10.11.2023 во Прилеп се одржа регионален натпревар од хемиско-технолошка струка во 4 категории:
Тест-Јована Вранишкоска
Експеримент-Елеонора Кајмакоскa
Готов производ-Климентина Сарафиноска
Презентација-Христиана Хиохи
Нашите ученици се пласираа на Државен натпревар кој ќе се одржи во нашето училиште во сите 4 категории.
Им посакуваме успех.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *