EU CODE WEEK 2023!
По повод европската недела на кодот и оваа година, по петти пат, во организација на професорката Билјана Стојаноска-Наумоска, ќе се одржи активноста CodyRoby.
CodyRoby е тимска игра, се игра unplugged (не е потребен компјутер), правилата се едноставни.
Место на настанот е училишниот двор.
Термини:
• вторник, 10.10.2023, од 12:15 до 13:15
• четврток: 12.10.2023, од 12:15 до 13:15
Сертификат за учество.
Добредојдени се сите ученици и професори, без оглед на возраста и јазикот. Не се потребни предзнаења од областа на програмирањето.
Доколку сакате да учествувате пријавете се на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *