Hатпревар по давање прва помош!

Учениците од СОУ ,,Нико Нестор”-Струга од здравствена струка учествуваа нa општинскиот натпревар по давање прва помош кој се одржа на 22.04.2024.На натпреварот прво место освоија учениците под менторство на проф. Марта Затуроска и трето место учениците под менторство на проф. Гентијана Гега.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *