Mладите активисти од Холандија даде донација за на кабинетот по медицина!
Голема благодарност до младите активисти од Холандија, активистката Шефкије Аласани и нашиот професор Ндерим Положани, кои го избраа токму нашето училиште да биде добитник на една вредна донација од 2000 евра. Овие парични средства ќе        наменети за опремување на кабинетот по медицина. Продолжуваме понатаму со нашата соработка !
а. Продолжуваме понатаму

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *