Курсеви понудени за нашите средношколски

Економска, правна и трговска струка

Градежно-геодетска струка

Здравствена струка

Хемиско-технолошка струка

Текстилно-кожарска струка

Електротехничка струка

Угостителско-туристичка струка

Нико Нестор во бројки

7

ВКУПНИ КУРСЕВИ

2700

ВКУПНИ СТУДЕНТИ

100000

ВКУПНИ МАТУРАНТИ

50

ВКУПНИ НАСТАВНИЦИ

Што велат луѓето за училиштето

Како луѓето се изразуваат за училиштето.

Абонирајте се на нашиот Newsletter