Pегионалниот натпревар по биологија!
На регионалниот натпревар по биологија 🦠🔬што се одржа на 15.03.2024 online на платформата Class Marker се постигнаа следниве резултати:
1. Добрила Наумоска (III год) трета награда и пласман на државно🥉
2. Матеја Кицеска (II год.) трета награда и пласман на државен🥉
3. Јована Велјаноска (II год.) трета награда и пласман на државен🥉
4. Маја Малеска (III год) пофалница
5. Илмијан Клењоски (II година) пофалница
6. Милена Ќосеска (II година) пофалница
👏🏼Честитки за постигнатите успеси и многу успех на оние кои продолжуваат на државен.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *