🧬🦠🔬 Gara komunale në lëndën e biologjisë!

Garat komunale u mbajtën më datë 26.01.2024 online në platformën Class Marker dhe nxënësit tane u shpërblyen me këto vende si më poshtë:

🥉Naumoska Dobrila (lll-17) çmimi i dytë
🥈Kiceska Mateja (ll-17) çmimi i dytë
🥈Veljanoska Jovana (ll-17) çmimi i dytë
🥉Maleska Maya (lll-17) çmimi i tretë
🥉Klenjoski Ilmian (llI-17) çmimi i tretë
Qoseska Milena -Lëvdatë

Të gjithë nxënësit kanë kaluar në garat rajonale!
Faleminderojmë👩‍🏫 Mentoren : prof. Nella Najdoska Vasilevska!
Nxënësve ju urojmë suksese!!!🏆🥇

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *