2021

Në datë 30.11.2021 në ambientet e SH.M.K “Niko Nestor”- Strugë u mbajt shpërndarja e projektit Erasmus + "Aftësitë për nesër". Shpërndarja e shkathtësive dhe njohurive të fituara u krye nga nxënëset pjesëmarrëse në projekt ...
Me pikëllim ndajmë lajmin e vdekjes të papritur të kolegut tonë Radovan Kukovski.Gjithmonë i përkushtuar në punë,i afërt me kolegët dhe nxënësit,shpërndante. energji pozitive përreth tij.Veçanërisht ishte i angazhuar në profesionin dhe drejtimin e ...
Java Globale e Edukimit është një nismë vjetore mbarëbotërore ndërgjegjësuese që zhvillohet gjatë javës së tretë të nëntorit. Është një thirrje për të rimenduar botën tonë së bashku, duke përdorur Edukimin Global si një ...