Dhjetor

Në datë 30.11.2021 në ambientet e SH.M.K “Niko Nestor”- Strugë u mbajt shpërndarja e projektit Erasmus + "Aftësitë për nesër". Shpërndarja e shkathtësive dhe njohurive të fituara u krye nga nxënëset pjesëmarrëse në projekt ...
Me pikëllim ndajmë lajmin e vdekjes të papritur të kolegut tonë Radovan Kukovski.Gjithmonë i përkushtuar në punë,i afërt me kolegët dhe nxënësit,shpërndante. energji pozitive përreth tij.Veçanërisht ishte i angazhuar në profesionin dhe drejtimin e ...