Aktivitete jashtëmësimore

Nxënësit tonë,krenaria jonë! Një falemnderim modest dhe një inkurajim për pjesmarrje të mëtejshme në aktivitet jashtëmësimore.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top