The Blog

Me pikëllim ndajmë lajmin e vdekjes të papritur të kolegut tonë Radovan Kukovski.Gjithmonë i përkushtuar në punë,i afërt me kolegët dhe nxënësit,shpërndante. energji pozitive përreth tij.Veçanërisht ishte i angazhuar në profesionin dhe drejtimin e tij.Realizonte me sukses aktivitetet në profesionin e tij.
Kolegun tonë Rade nuk e kemi më mes nesh,por gjithmonë do mbetet në kujtimet tona.
“Prehu në paqë profesor Radovan” 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website