The Blog

Një ditë plot kreativitet,energji pozitive,dhe laramani.Përvoje e begatshme e shpalosur nëpër shtande,shkathtësi,dituri,projekte dhe plot dashuri.Të dashur semimaturantë,atë që e patë sot është vetëm një pjesë e sukseseve tona te punës dhe praktikës.Ju mirëpresim nga shtatori dhe shpresojmë për një vit edhe më të suksesshëm shkollor.Një falemnderim i veçantë i takon ministrit Jeton Shaqiri dhe ekipit të tij , që na nderuan me prezencën e tyre.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website