Regjistrohu online

📢 Regjistrohu në shkollën e mesme në 4 hapa! 🧑💻

✅ Klikoni në linkun që ju çon në aplikacionin online
➡️https://e-uslugi.mon.gov.mk
✅ Plotësoni të dhënat e nevojshme dhe bashkëngjitni dokumentet e kërkuara
✅ Klikoni Apliko
✅ Printoni certifikatën që duhet të dorëzoni në shkollën e zgjedhur

Platforma e re dhe unike për regjistrimin elektronik të nxënësve në shkollat e mesme mundëson regjistrim të thjeshtë dhe të shpejtë.

📢 Regjistrimi i parë i nxënësve do të bëhet në datën 14.06.2022 deri në orën 24.00 dhe më datë 15.06.2022 deri në orën 15:00.

*Ky produkt është përpiluar në kuadër të projektit “Shërbime digjitale në sektorin e arsimit – faza 2”, i financuar nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar, me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Shkup. Opinionet dhe qëndrimet e shënuara në këtë përmbajtje, nuk i reflektojnë opinionet dhe qëndrimet e Qeverisë Britanike.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top