Të perpiqemi, të flitet për të rrallët !Vetë jemi të rrallë,sëbashku jemi të fuqishëm !

Të thyejmë paragjykimet dhe t’ju japim mbështetje personave me sëmundje të rralla!SHMK Niko Nestor – Strugë, në mbështetje të njerëzve me sëmundje të rralla!Të perpiqemi, të flitet për të rrallët !Vetë jemi të rrallë,sëbashku jemi të fuqishëm !

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top