Tre përfaqësues nga SHMK “Niko Nestor” Strugë morën pjesë në trajnimin me temë “Lidership, cilësi arsimore dhe inovacion” ne malte

Në kuadër të projektit Erasmus + “Knowledge for the future”, mbështetur nga Agjencia Kombëtare e Programeve Arsimore Evropiane dhe Mobilitet. Aksioni kyç 1- Mobiliteti i stafit mësimdhënës në arsimin shkollor, në periudhën 7.3.2022 deri më 11.3.2022 në Gozo-Malta.Tre përfaqësues nga SHMK “Niko Nestor” Strugë morën pjesë në trajnimin me temë “Lidership, cilësi arsimore dhe inovacion”. Në kuadër të trajnimit u realizua një vizitë studimore në shkollën “Gozo College Sannat Primary school and special unit”, ku Profesorët përveç rritjes së kompetencave të tyre në fushën e lidershipit dhe ngritjes së cilësisë në procesin arsimor, patën mundësi për të vizituar monumentet historike të ishullit të Gozos dhe qyteteve tjera të Maltës: Victoria, Valletta dhe Mdina.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top