Dita botërore e luftës kundër HIV/SIDA-s

Sot është dita botërore e luftës kundër HIV/SIDA-s dhe për këtë arsye nxënësit e SHMK “Niko Nestor” Strugë,të drejtimit shëndetësor vendosën të zhvillojnë një projekt me moton “Parandalimi është më mirë se kurimi, veçanërisht kur sëmundja nuk ka shërim”. Për realizimin e këtij projekti ata punuan postera dhe fletushka me qëllim për ngritje të nivelit të ndërgjegjësimit dhe interesimit të nxënësve.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top