Lajmërim

Nesër 01.09.2023 paradite në ora 7:30 në mësim do të jenë drejtimet:
    – Drejtimi Shëndetësor
    – Drejtimi Ekonomik
    – Drejtimi i Tekstilit
    – Drejtimi i Turizmit
Ndrrimi i dytë, pasdite do të jetë në ora 10:30, edhe atë:
    – Drejtimi i Ndërtimtarisë
    – Drejtimi i Gjeodezisë
    – Drejtimi i Elektroteknikës
    – Drejtimi i Kimi Teknologjise ( laborant dhe ushqimore)
Ju urojmë një vit shkollor të suksesshëm…

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top